De 5Ritmes NederlandDe 5Ritmes Nederland
De 5Ritmes Nederland english

Anneke van der Schoor • geen website
Mentor: Ron Hagendoorn

Anneke van der SchoorAl meer dan 15 jaar dans ik de 5 ritmes. Ik kan mijn 1e ervaring met de 5 ritmes nog zo voor de geest halen: heerlijk geen pasjes, gewoon bewegen en dansen op heerlijke muziek op een manier bewegen die ik wil en voel op dat moment. Een veilige omgeving, waarbij ik me op geen enkel moment beoordeeld voel. Dit gaf en geeft mij nog steeds een uniek gevoel van vrijheid en daarom is het dansen van de 5 ritmes voor mij iedere keer weer een moment van aandacht voor mezelf.

Het dansen van de vijf ritmes heeft mij ook de mogelijkheid gegeven mezelf beter te leren kennen. Ieder ritme heeft een andere dimensie en raakt een andere emotie. Hoe meer kennis over de vijf ritmes en hoe meer danservaring hoe beter ik mijn lijf en emoties leer kennen en waarderen. Oeffff dit klinkt wel heel erg zweverig, maar dat is het zeker niet! Ik kijk er altijd weer naar uit om te gaan dansen. Lekker dansen met een groep of helemaal gericht op mezelf, net zoals het zo uitkomt en het beste voelt.

Ik gun iedereen dit gevoel om in vrijheid te kunnen bewegen, helemaal op de manier die bij jou past.
Geen verwachtingen waar je aan hoeft te voldoen, maar samen met andere dansers de vreugde van bewegen op muziek ervaren.
Graag zou ik willen dat mensen die graag willen komen bewegen dezelfde vrijheid ervaren. Daarom nodig ik iedereen uit om dit uit te proberen.

Contact

Tel: 06-41392748
Website: geen
E-mail: anneke5rhythms@gmail.com