De 5Ritmes NederlandDe 5Ritmes Nederland
De 5Ritmes Nederland english

Annelies Verseveld • wilde voeten

Annelies Verseveld Voor mij is leven dansen: volgen wat er is, vorm geven, veranderen verwonderen, in verbinding zijn. Met mezelf, de ander en het grote geheel. De dansvloer is een veilige plek om daarin te oefenen, te ademen. Alleen en met anderen.
In 1993 vond ik de ritmes en danste mijn eerste wave thuis en daarna bij Gabriëla van Dillen.
De dans is mijn grootste leraar. Onderweg naar mijn voeten kom ik van alles tegen: weerstand en smelten, licht en schaduw, tranen en stralen, 1001 gedachten, gevoelens, verlangens. Mijn hart is ruimer geworden door te dansen. Opnieuw en opnieuw.

Ik hou van lesgeven, omdat ik steeds weer iets nieuws leer van een ieder
die ik op de dansvloer (van het leven) ontmoet. Ik blijf me verwonderen over de vele vormen die de dans aanneemt. In mijn lessen wil ik ruimte bieden om te ontdekken wat er in je beweegt tijdens de reis naar je (wilde)voeten. Met speelsheid, liefde en magie en creativiteit.

Curriculum Vitae
Sinds 1998 geef ik met veel plezier les in kunst, theater en dans op een middelbare school.
In 2011 heb ik de training afgerond bij Gabrielle Roth en team. Sindsdien geef ik les, zowel aan tieners als volwassenen.
Eind 2011 heb ik de 6-jarige opleiding Psychosynthese Counseler/Gids afgerond en kan ik mensen coachen die inzicht willen krijgen in levenspatronen en vragen.
Vanuit nieuwsgierigheid, humor en hartcontact.
Verder heb ik diverse cursussen energiewerk en creativiteit gedaan.

Mijn inspiratie vind ik in levenscycli, mijn dochter, natuur, vrienden, vriendinnen, dromen. Ik hou van de zee en de weidse lucht daarboven, het gezang en vliegen van vogels, van bomen, van schilderen, van ritme en uit de maat lopen, van vuur, van ja en van nee.

Ik heb veel te danken aan alle docenten die mijn pad kruisten, in welke vorm dan ook.
Laten we dansen. Wees welkom zoals je bent!

Contact

Tel: 06-22241132
Website: www.spiritdance.nl
E-mail: AnneliesVerseveld@hetnet.nl