De 5Ritmes NederlandDe 5Ritmes Nederland
De 5Ritmes Nederland english

Rian van Duijnhoven • www.rian5ritmes.nl

Arjan BouwEen reis van duizend mijl begint bij de eerste stap”

In 2003 maakte ik kennis met de 5 ritmes. Wat mij het meest raakte in deze eerste les is dat er geen goed of fout is in het dansen van de 5 ritmes. Door het dansen van de 5 ritmes ben ik weer opnieuw in contact gekomen met mezelf. Ik ben meer authentiek in het contact met de ander en voel dat ik deel uit maak van een groep waarin ik mag zijn wie ik ben.

Ik ervaar mijn levendigheid, mijn speelsheid, mijn blijheid en mijn bron van kracht. Ik voel waar ik soepel beweeg en waar het stroef gaat. Ik word me bewust wanneer ik met aandacht aanwezig ben en wanneer ik met mijn gedachten afdwaal. Door te dansen leer ik telkens opnieuw te vertrouwen op mijn basis, mijn adem, mijn lichaam, en open te staan voor mijn innerlijke stem die me de weg wijst om het goede te doen. Het leert me om mijn lichaam en geest met elkaar te verbinden en te handelen vanuit mijn hart. Hierdoor vind ik bezieling in de dingen die ik doe. Ik word me bewust van de oneindige mogelijkheden die de dans en het leven in zich hebben.

Met hart en ziel ben ik het pad van de 5 ritmes opgegaan en vind er steeds weer nieuwe inspiratie. Ik ben een gepassioneerd 5 ritmes danser en sinds april 2011 gecertificeerd 5Ritmes docent, opgeleid door Gabrielle Roth en staf. Mijn jarenlange ervaring en bestudering van de 5Ritmes draag ik met veel liefde, compassie en enthousiasme in mijn lessen uit.

Ik heb opleidingen en trainingen gevolgd op het gebied van personeel en organisatie, loopbaancoaching en persoonlijke ontwikkeling, bewustwording en meditatie. De afgelopen 20 jaar heb ik als personeel en organisatieadviseur gewerkt in de zorg- en welzijnssector.

Je bent van harte welkom om bij mij de 5 ritmes te komen dansen!


Contact

Telefoon: 06-26642181
Email: info@rian5ritmes.nl
Website: www.rian5ritmes.nl of www.rianvanduijnhoven.nl