De 5Ritmes NederlandDe 5Ritmes Nederland
De 5Ritmes Nederland english

Mirjam van Hasselt • website

Mirjam van Hasselt Mirjam: "Dansen, dat doe ik al mijn hele leven. In 2003 kruisten de 5 ritmes op mijn pad en sindsdien ben ik eraan verknocht. Er is zoveel te ontdekken in mijn lijf en in beweging, in de ontmoeting zonder woorden. De dans brengt mij naar een diepe bron van wijsheid in mijzelf. Dansend voel ik de ruimte om alle creatieve hoeken van mezelf te leven en te ervaren. Deze vrijheid neem ik, meer en meer, mee van de dansvloer mijn leven in. Ik vind het een feest om getuige te zijn van andere dansers die hun eigen dans ontdekken. En ben heel dankbaar dat ik daarvoor in mijn lessen de ruimte kan creëren.
In april 2011 ronde ik de docenten opleiding bij Gabrielle Roth af.

Naast de 5 ritmes-docenten werk ik ook graag met andere bewegingsdocenten zoals: Pak Prapto, Ya'Acov en Susannah Darling Khan, Julyen Hamilton en anderen. Hun wijsheid en ervaring verruimt mijn blik en helpt mij mijn dans verder te verdiepen. Ik ben al mijn docenten heel dankbaar voor hun wijsheid, passie en plezier.

Naast de 5 ritmes zijn architectuur, vormgeving en Diversity Joy dagelijkse bronnen van plezier. Boeddhisme, mensen, creativiteit, muziek, yoga, literatuur en poëzie, beeldende kunst en de natuur inspireren mij en mijn leven."

Contact

Website www.movingsparkles.nl
E-mail info@mirjamvanhasselt.nl
telefoon 0624587344